Doeltreffende praktijklessen voor rijbewijs B

Het behalen van je rijbewijs is hedendaags meer dan een must! Het lijkt een evidentie, maar er komt zeer veel bij kijken ...

Het autorijbewijs in je portefeuille geeft je niet alleen meer mobiele vrijheid, het is soms ook een noodzakelijke om in aanmerking te komen voor bepaalde jobs. Zeker als je niemand hebt die zijn auto en zijn tijd ter beschikking wil stellen om jou te leren rijden, dan moet je in een rijschool terecht. Of misschien heb je sowieso liever een professionele lesgever.

 

Hoe leren rijden?

Je kunt ofwel het theorie-onderricht, ofwel het praktijkonderricht, ofwel beide volgen bij een erkende rijschool.

Je kunt eveneens de vrije opleiding volgen, of de opleiding in een erkende rijschool en de vrije opleiding combineren. In bepaalde gevallen is een opleiding in een erkende rijschool verplicht. Een goede keuze maken in het begin is daarom belangrijk, want rijlessen zijn een serieuze investering.

 

Ook voor de praktijkrijlessen voor rijbewijs B kun je bij RIJSCHOOL LA GUARDIA in Antwerpen terecht. Elke les duurt 120 minuten in een pakket van 6, 8 of 20 uur.

 

Onze goed opgeleide, vakkundige, enthousiaste, sociale en erkende lesgevers geven rijles in verschillende talen en bieden je een professionele en persoonlijke aanpak: extra aandacht, zeker als gaat om de basismanoeuvres; bedrevenheid in rijklaar maken en bediening/beheersing van het voertuig; achteruit parkeren/ stilstaan achter een voertuig en keren in een smalle straat. Onze lesgevers leggen vooral het accent op het beoefenen van de vereiste kwaliteitsnorm voor het praktijkexamen. Te denken valt hierbij aan het op de juiste en veilige wijze uitvoeren van (bijzondere – specifieke) verrichtingen met het voertuig. Zoals rijden in een vrij drukke stadsomgeving, rijden op bijzondere weggedeelten, tegemoetkomen en ingehaald worden en beoefenen van de in – en uitvoegtechnieken op de auto(snel)wegen e.d.

 

RIJSCHOOL LA GUARDIA zorgt ervoor dat je met glans je rijbewijs B haalt!